El Cor Giovinetto ha superat una fase més del programa de televisió Oh happy day. La formació integrada per joves músics berguedans ha tornat a convèncer al jurat del popular concurs emès aquest dissabte. Els Giovinetto van interpretar una versió del Who wants de live forever de Queen. Les seves veus van estar acompanyades per dos instruments de corda -un violí i un violoncel- a càrrec de dues membres del grup.

Els dotze integrants de la coral van rebre bones crítiques del jurat del programa, format pel director de teatre musical, Daniel Anglès; la cantant Chenoa i l'actor Roger Coma. Tot i que van rebre dos vots a favor dels tres possibles -fet que els va salvar d'una possible eliminació al programa d'aquesta setmana- el jurat els va demanar una millora en la interpretació. Aquest serà un dels elements que treballaran de cara a l'actuació de la propera setmana.

L'actuació del Cor Giovinetto va tornar a generar molts comentaris a les xarxes socials. Tant la seva pàgina de Facebook com el compte de Twitter van rebre nombroses felicitacions al llarg de la nit.