Barcelona tindrà el seu arbre de Nadal Swarovski i els encarregats de posar música a l'acte d'encesa de les llums que tindrà lloc aquest dijous al vespre serà el cor berguedà Giovinetto, finalistes de la darrera edició del programa de TV3 Oh Happy Day.

El grup cantarà nadales en català, anglès i castellà, i compartirà protagonisme amb Chabeli Iglesias, la filla de Julio Iglesias, que serà la padrina de l'encesa.

La voluntat de Swarovski és emular a Barcelona la tradició que fa anys que celebra a la plaça Rockefeller Center de Nova York. Per això, ha preparat un arbre de nadal de més de 20 metres d'alt i, en la decoració del qual, s'han utilitzat més de 1.000 guarniments en forma d'estrella, tots ells dissenyats i produïts per la coneguda marca de joies suïssa. També s'hi han col·locat milers de bombetes LED de baix consum.

L'encesa de l'arbre de Nadal del Portal de l'Àngel marcarà l'inici de la Barcelona Shopping Night, una iniciativa en la qual participaran amb activitats i descomptes els comerços del Passeig de Gràcia i els carrers veïns, i que espera aconseguir el seu rècord d'assistència.

L'arbre de Swarovski il·luminarà Barcelona fins al 6 de gener.