Els Castellers de Berga han renovat la seva junta tècnica i directiva. En l'assemblea celebrada aquest cap de setmana, s'han escollit els nous representants per als propers dos anys. La nova presidenta serà Núria Rigola i Joan Farguell Txuki serà el nou cap de colla. D'aquesta manera, relleven els equips encapçalats per Xavi Torrabadella, que ha estat quatre anys president, i Guillem Gonfaus, que durant els dos últims anys ha estat cap de colla. Anteriorment aquesta responsabilitat l'havia assumit Ramon Prats

Els assajos de la cinquena temporada dels Castellers de Berga començaran el proper mes de gener i la primera actuació serà a final de març.

D'altra banda, els Castellers han presentat el seu llibre #100d7. La publicació recull les 100 primeres aletes de castells de 7 dels berguedans explicades per més de 100 castellers. Cada castell és explicat amb un estil i un punt de vista diferent. Les fotografies són de Josep Pont i Roca. El llibre es pot comprar a Clau21 (passeig de la Indústria), Estanc número 4 (carrer de Lluís Millet), Roba de Casa Carme (plaça de les Fonts) i Llibreria Quatre Cantons. El preu és de 17 euros.