L'Ajuntament de Vallcebre busca persones emprenedores perquè es vulguin instal·lar al municipi per implantar «algun tipus d'activitat econòmica» a la masia de propietat municipal Castellnou.

Castellnou és una masia del s. XIX situada a la part nord del nucli urbà de Vallcebre. La masia, de propietat municipal, s´emplaça en un solar de 870m2, amb una superfície construïda de 330 m2 distribuïda en tres plantes i el tradicional paller de les cases de pagès de 40m2. L´entorn es troba urbanitzat, amb xarxa d´aigua i sanejament, electricitat, enllumenat públic i bona connexió a internet. Cal tenir en compte, que a la Masia de Castellnou es necessari realitzar obres i treballs de restauració.

L´Ajuntament de Vallcebre, amb el suport tècnic de l´Agència de Desenvolupament del Berguedà i de la Diputació de Barcelona, està impulsant una iniciativa per donar contingut i dinamitzar la Masia de Castellnou. Sota el lema "Tens una proposta de negoci i estàs disposat a dur-la a terme?" i "Vols viure a Vallcebre, un petit poble del Berguedà?" l´Ajuntament de Vallcebre ha obert un període de presentació de projectes de negoci a implantar a la Masia de Castellnou fins el 26 de febrer de 2016. A més a més, el proper 11 de gener, a les 10 del matí, es realitzarà una jornada de presentació d´aquesta iniciativa per tal de captar l´atenció de persones creatives i emprenedores.