Com cada segon diumenge de febrer, Bagà s'ha omplert per celebrar la tradicional Festa de l'Arròs. Des de primera hora del matí, veïns i visitants han gaudit de les diverses activitats que s'han organitzat a la vila, tot i que el plat fort ha arribat als volts de les 12 del migdia a la plaça Porxada. Per fer obrir la gana, els presents han gaudit de l'actuació de l'Esbart Cadí de Bagà. Mentrestant, els cuiners Manel Nieto, Lluís Esparbé i Modesto Grillé han posat a punt la paella amb 250 quilos d'arròs.

A partir de 2/4 de 2 del migdia, els membres de la colla gegantera de Bagà han estat els encarregats de repartir l'arròs entre els assistents. Com cada any, es calcula que s'han servit al voltant d'unes 2.500 racions d'arròs.

L'alcalde de Bagà, Nicolàs Viso, ha agraït a tothom qui fa possible el desenvolupament de la festa, principalment als cuiners de l'arròs i també als que el reparteixen. Entre les autoritats convidades, hi havia la presència de representants municipals de Vila-seca i La Roca de l'Albera, poblacions agermanades amb la vila de l'alt Berguedà.