24 de febrer de 2016
24.02.2016
BERGUEDÀ

Turisme del Berguedà presenta una nova web «més visual i més interactiva»

La web unifica en un únic portal la informació que contenien tres portals de diferents ens públics de la comarca

29.02.2016 | 07:39
Per la dreta Imma Espel, David Font i Rosa Serra davant del nou web

L´Agència de Desenvolupament del Berguedà ha presentat la nova pàgina web de Turisme del Berguedà que es caracteritza per tenir una presentació elegant, atractiva i senzilla en la qual s´ha cuidat molt el disseny i la imatge.
La web unifica en un únic portal la informació que contenien els webs de l´oficina comarcal de Turisme del Berguedà, el Consorci del Parc Fluvial del Llobregat i el Consorci de Turisme de l´Alt Berguedà, per presentar en un únic gestor de continguts les rutes de senderisme, el patrimoni natural, històric i cultural, els productes turístics, les campanyes gastronòmiques, els productes singulars del Berguedà,...
Aquest dimecres al matí, s´ha presentat la versió en catalana, no obstant, en els propers dies s´implantarà les versions en castellà, anglès, francès i alemany, que podran tenir una pàgina principal o home diferenciada segons les exigències del mercat, destacant uns temes o uns d'altres.
La pàgina principal del www.elbergueda.cat aposta per tres eixos: destacar els principals atractius de la comarca a través del l´apartat Descobrir el Berguedà; presenta tota l´oferta d´activitats, excursions i propostes per realitzar en família, amb amics, en grup o en parella, és a dir, pel perfil dels usuaris; i permet la possibilitat de planificar l´experiència i el viatge al Berguedà al gust del visitant amb totes les propostes d´allotjament, restauració, d´activitats turístiques,...
La presidència de l´Agència de Desenvolupament del Berguedà, David Font, ha explicat que es tracta «d´una pàgina molt visual, destinada a captar nous visitants per la comarca, i atraure l´atenció dels turistes, com també, esdevenir com un portal de referència per la ciutadania del Berguedà per conèixer les activitats i els esdeveniments de tots els municipis de la comarca».
A més a més, tal i com ha apuntat la Directora de Turisme i Comerç de l´Agència de Desenvolupament del Berguedà, Imma Espel, «el nou portal és totalment interactiu i fomenta la col·laboració i l´intercanvi àgil d´informació entre els usuaris» ja que totes aquelles persones interessades a conèixer el Berguedà podran interactuar amb la web a través de nombroses eines multimèdia (fotos, vídeos, àudios) i de les xarxes socials. A més a més, d´usar la tecnologia «responsive» per adaptar-se a les dimensions de qualsevol dispositiu amb connexió a internet, ja sigui el monitor d´un ordenador, una tauleta, un televisor o en un dispositiu mòbil. Per això, s´ha mostrat convençuda que aquest portal serà una excel·lent via per a promocionar el nostre territori i posicionar turísticament el Berguedà.
La coordinadora de l´Àrea de Desenvolupament Econòmic Local de la Diputació de Barcelona, Rosa Serra, ha afirmat que aquesta nova eina se suma a altres iniciatives que està desenvolupant la Diputació de Barcelona per a potenciar el turisme a la província de Barcelona, i poc a poc, es va implantant amb força la marca de promoció turística «Barcelona és molt més» o «Pirineus de Barcelona».
La nova web ha estat finançada íntegrament per la Gerència de Serveis de Turisme de la Diputació de Barcelona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.