Les obres de la variant del polígon la Sala de Puig-reig, que connecta l'enllaç nord de Puig-reig fins a la zona industrial del municipi, s'allargaran al voltant de dos mesos. Així ho ha confirmat a Regió7 l'alcalde de Puig-reig, Josep Maria Altarriba, que ha assegurat que aquesta setmana s'han iniciat els primers treballs per arranjar aquest vial, que roman tancat al trànsit des del juliol passat. Una decisió que va prendre el consistori després que les pluges provoquessin el despreniment a la calçada d'un gran roc que no va provocar danys personals.

Altarriba ha explicat que aquestes obres s'esperen des del setembre passat, tot i que ha relatat que s'han dilatat per "causes tècniques" del departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat. Segons el mateix batlle, les obres consistiran a reconstruir el talús i fer-lo segur, i subjectar les peces que siguin susceptibles de caure, a banda d'actuar a l'escullera, ja que el vial també presenta problemes en el drenatge d'aigües.

Durant aquesta setmana s'han fet les primeres actuacions i es preveu que el gruix de les obres comencin properament, amb una durada aproximada de dos mesos per a aquesta primera fase. Altarriba ha recordat que es tracta d'un projecte que s'està esperant des del 2011, i que les obres haurien d'haver començat al 2013, però finalment no va ser així. Després d'aquesta primera fase, i un cop s'hagin arranjat també a les carreteres secundàries de cal Riera i cal Vidal, s'actuarà en l'enllumenat.