L'Ajuntament de Borredà ha aprovat el pla d'obres d'aquest mandat. Un conjunt d'obres i millores en equipaments al qual es destinarà més de mig milió d'euros. Concretament, els projectes que s'han inclòs dins d'aquesta proposta, aprovada pel govern del PSC i amb els vots en contra de la CUP, tenen un cost aproximat de 537.600 euros, que es finançaran, en gran mesura, a través de subvencions.

Segons fonts municipals, amb aquest pla d'obres es pretén donar compliment als compromisos electorals continguts en el programa de govern de Compromís per Borredà-PSC, i inclou quatre actuacions "d'especial rellevància per al futur del municipi". El que té un cost econòmic més elevat és el projecte d'adequació de l'espai destinat a un parc infantil i per a la gent gran. L'obra, programada per al 2018, suposarà una inversió de 2227.780 euros i consistirà a desmuntar els antics horts de l'extrem de la zona esportiva del municipi per deixar-los a dos nivells i convertir l'espai en un parc infantil i en un parc de gent gran. Des del govern han recordat que aquest projecte s'ha reformulat amb un pressupost a la baixa i un canvi d'usos, respecte del que s'havia previst el mandat passat. Un canvi suscitat per la manca de diners.

La segona de les grans obres és per habilitar el carrer de la Font, amb un cost de 206.062 euros. Un projecte que es preveu adjudicar aquest any i que es dugui a terme al llarg del primer semestre del 2017, amb un finançament íntegre per part de la Diputació de Barcelona. L'actuació consisteix a refer totalment el carrer més antic del nucli urbà, aixecar-lo i renovar el sistema de clavegueram i la xarxa d'aigua, a banda de canviar el paviment per adaptar-lo a les condicions meteorològiques i a les normatives de mobilitat.

L'altra de les accions incloses en el nou pla és l'habilitament del passatge del camp de futbol. Una obra que es preveu per al segon semestre del 2017, amb un cost de 63.845 euros, i que té per objectiu urbanitzar amb paviment de formigó un passatge existent entre el camp de futbol, la pista poliesportiva i la de petanca. Actualment, el camí és de grava i pedra, irregular i de difícil accés per a les persones amb mobilitat reduïda.

La darrera de les actuacions serà la que ha de consolidar l'església de Salselles. Es tractaria d'una segona fase que consistiria a condicionar la nau central i els laterals, treure la runa i netejar els voltants per fer-la visible. Un projecte amb un cost d'uns 40.000 euros.

El consistori no descarta programar altres actuacions puntuals segons les necessitats.