Per cinquè any consecutiu, els Castellers de Berga han actuat a Navàs, en el marc de la Fira de Primavera.

La colla berguedana va descarregar ahir, diumenge, tres castells de 7. Un fet que destaquen en positiu ja que en cap de les anteriors temporades havien descarregat tres construccions de set pisos tan aviat. És per això que l'actuació d'ahir els permet encarar les properes jornades amb optimisme. La propera actuació serà el diumenge 17 d'abril a Vilanova i la Geltrú.

Els de Berga van iniciar la diada a Navàs amb dos pilars de 4 d'entrada. Després van encarar el primer castell, el 4 de 7. Després d'un intent desmuntat, van tornar a provar-lo i el van descarregar. En segona ronda, van descarregar el primer 3 de 7 amb agulla de l'any i l'actuació va finalitzar amb un 3 de 7, un pilar de 5 i dos pilars de 4. La colla berguedana va actuar amb els Castellers de Súria que van descarregar el 4 de 6, el 3 de 7 i el 3 de 6 amb agulla.

Bona participació al tast de Grècia

Per altra banda, el passat dissabte els Castellers de Berga van celebrar diverses activitats relacionades amb Grècia per apropar-se una mica més a la cultura grega i preparar el viatge del proper mes d'agost. Al llarg del dia es va realitzar un taller de cuina, una taula rodona amb el Grup de Joves de Santa Eulàlia, Jordi Alsina i Yorgos Konstantinou, un sopar al Cine Catalunya amb 115 persones i ball amb el grup Trio Feta. Per als Castellers de Berga es tracta d'un pas més per obrir el local a iniciatives socials i culturals i, al mateix temps, conèixer la realitat grega.

Dissabte a la tarda, també van participar al Campionat del Món de Trial, que s'ha celebrat a Cal Rosal, decarregant tres pilars de 4.