17 de maig de 2016
17.05.2016

El sol llueix el darrer dia de Patum al barri de la Pietat

Els salts de dissabte i diumenge es van veure afectats per la pluja

17.05.2016 | 00:00

Finalment, el barri de la Pietat va poder viure, ahir, una Patum sense pluja. El sol va lluir durant el matí durant la celebració de la Patum de Lluïment i les condicions meteorològiques també van respectar els salts del vespre que van marcar el punt final a quatre dies de festa patumaire.
Ahir al migdia la plaça del barri va viure una celebració participada amb una gran afluència de públic infantil. De fet, es tracta d'una Patum familiar. Així és com la defineixen els seus impulsors, que asseguren que és una festa que permet que els més menuts en gaudeixin molt. Com cada any, a més, els infants en són els protagonistes. Durant el cap de setmana prop de 140 nens han fet reviure les comparses que imiten la imatgeria festiva de la Patum que d'aquí a poc més d'una setmana omplirà la plaça de Sant Pere.
Com en les darreres edicions l'Associació de Veïns de la Pietat i la comissió de festes han venut begudes i entrepans per obtenir beneficis per finançar una part del cost de la seva particular Patum.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

Enllaços recomanats: Premis cinema