24 de maig de 2016
24.05.2016

DEBAT | LA REALITAT DE LA CATALUNYA CENTRAL


La Patum de la Llar marca l'inici del Corpus Berguedà

El pati de l'escola d'educació especial de Berga s'omple durant primers salts de l'any

24.05.2016 | 19:26

El pati de l'escola d'educació especial Llar Santa Maria de Queralt s'ha omplert un any més per donar el tret de sortida al Corpus Berguedà. Tot i que la festa de la Patum s'iniciarà oficialment demà dimecres, amb la passada del migdia, els salts protagonitzats pels usuaris de l'escola d'educació especial i el Taller Coloma són, un any més, el millor preludi de la celebració.

Les comparses del centre, una rèplica de la imatgeria patumaire que a partir de demà omplirà la plaça de Sant Pere, han ballat al ritme de la música de la banda de l'escola municipal de música de Berga. Com cada any, els protagonistes han estat els alumnes i usuaris del centre que han gaudit d'allò més amb la seva particular festa acompanyats de familiars, amics i molts berguedans que cada any no es volen perdre la celebració.

Com en les darreres edicions, abans de començar el salt de Patum s'han lliurat els títols de patumaire als que fa més anys que hi participen i també s'han entregat els premis del concurs de dibuix,

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit