Sant Jaume de Frontanyà ha acollit la presentació de la campanya electoral de la formació En Comú Podem. Es tracta de la campanya "Del més petit al més gran", que fa referència al poble més petit a al ciutat més gran. A l'acte, hi van participar els caps de llista de les demarcacions provincials de Barcelona, Lleida, Girona i Tarragona, encapçalat per Xavier Domènech.

En la seva intervenció, el diputat Xavier Domènech va recordar que Sant Jaume de Frontanyà va ser el municipi on es va assolir la victòria més important en les eleccions del 20-D, amb un percentatge per a En Comú Podem del 52%, i per tant justificava que la presentació de la campanya es portés a terme al poble més petit de Catalunya.

Fonts de la formació han exposat que "la confluència de partits En Comú Podem està preparant la seva estratègia electoral per assolir uns més bons resultats en les properes eleccions generals del 26-J i esperen desbancar i guanyar el PP a fi i efecte de poder arribar al poder en les institucions de l'estat i materialitzar les polítiques del canvi que necessita Catalunya i l'Estat".