05 de juny de 2016
05.06.2016
Regió7

Els Castellers de Berga carreguen la torre de 7 per primer cop

La colla va aixecar la construcció ahir a Sant Quintí de Mediona, però va cedir abans de ser descarregada

05.06.2016 | 10:48
Primer 2 de 7

Els Castellers de Berga han carregat la seva primera torre de 7. La colla berguedana ha portat a plaça, per primer cop, una de les construccions més complexes: el 2 de 7, un dels castells que els va quedar per provar en públic al final de la passada temporada.

Els de la camisa blava van provar la torre de 7 en la tercera ronda de l'actuació d'aquest dissabte la tarda a Sant Quintí de Mediona. Després de carregar-la satisfactòriament, va cedir i per tant, va quedar en carregada. Després d'aquest primer intent, la colla continuarà treballant per assolir el repte d'aquesta temporada. Els Castellers de Berga es mostren satisfets pel bon inici de la cinquena temporada i també estan tranquils, ja que asseguren que en els darrers 70 anys cap colla ha descarregat el 2 de 7 a la primera.

La colla, tot i no descarregar la torre de 7, va signar ahir la seva millor actuació de la història amb un 4 de 7 amb agulla i un 5 de 7. Els de Berga van actuar amb els Castellers de Vilafranca que van descarregar el 4 de 9 amb folre, el 2 de 9 amb folre i manilles i el 3 de 9 amb folre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit