El rector de Gósol mossèn Ramon Maria Anglerill de 78 anys d'edat ha patit un accident de trànsit aquest migdia de dilluns a la carretera B-400 de Guardiola de Berguedà a Gósol. Fonts consultadds per aquest diari han explicat que el popular religiós viatjava sol i ell mateix conduia el seu vehicle com sol fer. L'accident s'ha produit en direcció a Gósol passat el punt quilòmetric 1,5 d'aquesta carretera.

Per causes que es desconeixen, el rector de Gósol ha perdut el control del vehicle i aleshores ha topat contra un roc del marge i ha bolcat. Anglerill ha quedat atrapat a l'interior del cotxe. Fins al lloc dels fets s'hi han desplaçat agents dels mossos d'esquadra i efectius dels Bombers que l'han hagut d'excarcerar de l'interior del vehicle. També hi han actuat ambulàncies dels serveis d'emergècies mèdiques que han traslladat al mossèn fins a l'hospital comarcal Sant Bernabé per tal que els metges comprovin el seu estat de salut. Testimonis del trasllat han explicat a aquest diari que el mossèn estava conscient i parlava amb normalitat assegurant que es trobava bé.

A raó de l'accident i la intervenció de rescat del capellà de Gósol ha calgut regular el trànsit en aquest punt de la B-400.

Mossèn Ramon Anglarill és el capellà de poble en el que es va inspirar el malaurat Josep Maria Ballarin per escriure el seu bet seller Mossèn Tronxo.

Ramon Maria Anglarill va nèixer a la casa de Ferreres Olvan l'any 1938 i des del 1970 és rector de Gósol. L'any 2012 Gósol va honorar-lo amb una gran celebració per commemorar el seus anys d'ordenaciò sacerdotal.