L'Ajuntament de Berga ha obert una convocatòria de procés selectiu per a la cobertura interina de dues places d'educador social, a jornada parcial, en règim laboral, de la plantilla del consistori, fins a la seva provisió definitiva o la seva amortització, ja que l'anterior convocatòria va quedar deserta. Les condicions es poden consultar a la pàgina web de l'Ajuntament de Berga. Les instàncies es poden presentar a l'ajuntament de Berga fins al divendres 1 de juliol.

Un dels llocs és per cobrir una plaça de plantilla del personal laboral del cos de tècnics especialistes, categoria tècnics mitjans, d'educador social, de l'Escala d'Administració Especial, per proveir un lloc de treball d'educador social del departament de Serveis Socials del consistori a mitja jornada. L'altra plaça és per proveir un lloc de treball d'educador social del Centre Obert Ramon Serchs. Es tracta d'una jornada parcial de 20 hores setmanals per cobrir en el torn de tarda.

El procediment de selecció serà el de concurs-oposició i es regirà pel que indiquen aquestes bases, respectant els principis de publicitat, concurrència, mèrit, capacitat i igualtat, entre d'altres.