06 de agost de 2016
06.08.2016
40 Años
40 Años

L'entitat que gestiona la Patum infantil aprova que es faci el l'1 de setembre a Berga

La decisió està condicionada a confirmar la disponiblitat dels música, la sonorització i el pla de seguretat

15.08.2016 | 07:34
Reunió de l´Associació de la Patum Infantil aquest dissabte

L´Associació de la Patum infantil ha donat el seu vist i plau perquè els dos salts extraordinaris de la festa que s´ha previst fer amb motiu del Centenari de la Coronació de la Mare de Déu de Queralt se celebrin el dijous 1 de setembre en comptes del dia 8 , diada de la Gala de Queralt i jornada en què es clouran els actes de la Coronació.
Els membres de l´associació s'han reunit aquesta tarda de dissabte i han debatut de forma assembleària com tenen per costum fer, el canvi de data. La votació ha estat favorable a l´opció del dia 1 de setembre sempre que els músics confirmin que els va bé tocar aquesta data i es doni llum verda al pla de seguretat  que ha de preveure les dotacions de policies i  de serveis mèdics que han de ser-hi presents segons ha explicat a Regió7 Sergi Montaner, president de l'entitat. També falta acabar de parlar-ne amb els pares de les criatures que protagonitzaran els salts.

Tal i com ja va informar aquest diari, els motius de seguretat i també de la complexitat logística han fet que finalment s´hagi descartat fer la Patum infantil extraordinària del Centenari (dos salts sense plens) a Queralt el dia de la Gala, el 8 de setembre d´enguany. La gentada que va pujar-hi en la festa dels aniversaris dels gegants aquest any va fer veure als cuidadors de la Patum infantil que l´espai no tenia suficient cabuda. I va fer aflorar dificultats com la complexitat logística que suposa desplaçar en bus els 75 infants que faran els salts fins al santuari a més els problemes d´accesibilitat per les barreres arquitectòniques.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit