Els ajuntaments de Borredà (Berguedà), les Llosses (Ripollès) i Alpens (Osona) reclamen a la companyia telefònica Movistar que solucioni, una vegada per totes, els problemes de cobertura que tenen als seus municipis.

L'alcalde de Borredà, en un comunicat públic, ha assegurat que fa 20 anys que lluiten per aconseguir un servei "mínimament eficient i sobretot permanent", i lamenta que aquest estiu la cobertura ha estat molt dolenta i que no han rebut cap explicació per part de la companyia. Recorda que els alcaldes han realitzat gestions i reclamacions davant de l'empresa, i també davant de la Generalitat, però lamenta que no n'ha obtingut cap resposta ni solució. Roma ha afirmat que aquestes incidències suposen "greus danys econòmics al poble, perquè quan ens quedem sense cobertura de mòbil també ens quedem sense Internet, sense lectors de targeta de crèdit, les persones no poden treballar...".

És per això que demanen que la Generalitat sancioni l'empresa i que "l'obligui a prestar el servei contractat i pagat per tots els usuaris". L'alcalde Roma assegura que prendran accions conjuntes per resoldre "una vegada per totes el mal servei que ofereix la companyia".