Deu establiments berguedans comencen aquest cap de setmana la campanya de "La Cuina de la caça" que s'allargarà fins el mes de gener. Els restaurants que oferiran almenys un plat relacionat amb la caça del territori, com llebre, conill, perdiu, cérvol i senglar, són Ca l'Amagat Rústic Gastrohotel i Niu Nou de Bagà, La Cabana i Sala de Berga, Els Roures d'Espinalbet, El Recó de l'avi de Guardiola de Berguedà, el Sant Cristòfol de Santa Maria de Merlès, La Nau del Guixaró, Hostal Cal Fuster de Serrateix i el Cal Candi de Vilada.

La campanya està impulsada per l'associacio Hostaleria i Turisme del Berguedà amb la col·laboració de l'Agència de Desenvolupament del Berguedà i el suport de la gerència de serveis de turisme de la Diputació de Barcelona.

La campanya de la cuina de la caça és una de les que ofereix el calendari gastronòmic de la comarca, en què s'inclou la de la Cuina del Bolet i la Cuina de la Tòfona, amb la finalitat de promocionar la gastronomia local.