16 de desembre de 2016
16.12.2016

El Consell signa un conveni amb Territori per arranjar camins per valor de 111.000 euros

Se'n beneficiaran Castell de l'Areny, Castellar de n'Hug, Gósol, La Pobla de Lillet, Monclar, Sta. Maria de Merlès i Vallcebre

16.12.2016 | 11:06

El president del Consell Comarcal del Berguedà i el conseller de Territori i Sostenibilitat han signat aquesta setmana a Barcelona un conveni a través del qual la comarca del Berguedà podrà arranjar camins municipals per valor de 111.000 euros. L'acord, pel qual la comarca se'n beneficia al ser considerada de muntanya, permetrà continuar la tasca d'arranjament de camins començada aquesta primavera i que complementa també la que es fa a través de l'ADF.

En total seran 7 camins els beneficiaris dels municipis de Castell de l'Areny, Castellar de n'Hug, Gósol, La Pobla de Lillet, Montclar, Santa Maria de Merlès i Vallcebre. Aquests s'han fet prioritzat aquells que estan en un estat més necessari per actuar i que ja van quedar fora de l'actuació anterior pendents de rebre aquesta ajuda.

Pel Consell és un suport que anualment permet actuar sobretot en l'extensa xarxa de camins municipals i dels municipis petits, habitualment més extensos i mancats de recursos per fer aquestes actuacions.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
L'últim El més llegit