L'assemblea de l'Agrupació Local del PSC al Berguedà va escollir, aquest dimarts passat, Joan Torra i Sellarès com a nou primer secretari de la branca del partit a la comarca en substitució de Nicolás Viso.

La trobada va servir per aprovar per unanimitat la candidatura encapçalada per Torra i que també inclou Carme Cirera com a secretària d´Organització; Abel Garcia com a secretari de Política Institucional, Portaveu al Consell Comarcal; Carme Rosell de secretària de Política Municipal; Dolors González, secretària d´Igualtat i Formació; Rosalia Monroy, secretària d´Economia, Indústria i Turisme, Portaveu Ajuntament de Berga i Joan Roma, de secretari de Política Territorial.

La reunió, a la que hi va assistir el Primer Secretari de la Federació XI del PSC Cristófol Gimeno, també va servir per escollir els sis membres del consell federal a la zona, executiva encapçalada per Joan Roma. Els nos consellers que van ser escollits són: Carme Cirera, de Vilada; Carme Rosell, de La Pobla; Fina Serrano de Puigreig; Victor Esgueva, de Montmajor i Antonio Picado i Josep Soria, de Berga.