22 de març de 2017
22.03.2017
40 Años
40 Años

El Berguedà ofereix formació als polítics comarcals per millorar la seva gestió pública

L'Agència de Desenvolupament presenta la segona edició del curs per a càrrecs electes

22.03.2017 | 13:19
Presentació del curs aquest dimecres

L´Agència de Desenvolupament del Berguedà posa en marxa la segona edició del curs per càrrecs electes, titulat "Eines per l´èxit de la legislatura" amb l´objectiu de "fomentar la formació d´aquelles persones vinculades amb organismes de gestió pública local i comarcal. Per tal de facilitar l´adquisició d´eines i coneixements per fer més eficient l´administració pública"

Fonts de l'Agència han explicat que "moltes de les persones que s´incorporen a càrrecs de responsabilitat pública en organismes de govern local i comarcal, es troben amb un conjunt de problemàtiques i dificultats que els eren desconegudes fins al moment. I al llarg del desenvolupament de les tasques públiques afloren diferents casuístiques que requereixen un conjunt de coneixements, habilitats i millora constant de les persones que ocupen aquests càrrecs"

Malgrat això, "no són moltes les formacions que es presenten destinades específicament a aquest col·lectiu, i molt escasses aquelles que es desenvolupin amb proximitat al territori. Per aquest motiu s´impulsa aquesta formació, en la seva segona edició. Per tal de millorar la formació específica dels càrrecs electes i així millorar també la seva acció política al territori"

El curs es divideix en vuit sessions que tracten sobre les eines per l´eficàcia (del pla d´acció a la qualitat), la transparència i bon govern, la gestió de recursos humans, el màrqueting i comunicació, els diners de l´ajuntament i el lideratge local. Les sessions es duran a terme els dilluns i dijous a les tardes i els dissabtes al matí, totes a diferents llocs significatius del Berguedà. Les diferents sessions seran impartides per professionals de reconegut prestigi en cadascun dels àmbits i presentades per persones del Berguedà amb vinculació i experiència amb la temàtica o l´espai.

El curs "Eines per l´èxit de la legislatura" està organitzat per l´Agència de Desenvolupament del Berguedà amb la col·laboració del Col·legi de Politòlegs i Sociòlegs, el Col·legi de Secretaris, Interventors i Tresorers d´Administració Local de Barcelona, el Consell Comarcal del Berguedà i Diputació de Barcelona.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

Enllaços recomanats: Premis cinema