Borredà no té cobertura de telèfon mòbil de Movistar ni tampoc Internet des de dissabte 24 de març, segons ha denunciat aquest dimarts, l'alcalde Joan Roma. El batlle ha demanat que s'obri un expedient sancionador a la companyia "motivat pels constants talls de cobertura", una problemàtica que no és un fet puntual d'aquesta ocasió sinó que fa dotze anys que s'arrossega segons el batlle berguedà.

En un comunicat, l'alcalde diu que l'avaria és "per culpa del maleït repetidor de Puigdon ( Alpens)". Joan Roma assegura que "Movistar ja no fa cas de les denúncies per avaria, mal servei, mal funcionament...procedents de Borredà, Alpens i Les Llosses, perquè els avisos arriben no sabem on. Aquest és el primer problema de no tenir un alt càrrec de la companyia, com interlocutor nostre ( alcaldes i usuaris)". Roma afegeix que "és desesperant tenir un servei en el qual no es pot confiar mai. Mai se sap quan funcionarà i quan deixarà de fer-ho perquè en aquest cas, l'excusa pot ser un temporal de pluja i vent, però en altres casos, la manca de combustible, un robatori, un acte de vandalisme, una avaria del generador o qualsevol altre motiu que sigui cert, o inventat".

L'alcalde de Borredà només veu una solució al problema: que la Generalitat proposi una sanció exemplar.Assegura que "la incompetència del servei dura des de fa més de 12 anys, per tant no estem davant un fet puntual, en un moment especial, sinó és endèmic, i no veiem cap interès en resoldre'l per part de l'empresa.

Que 3 municipis petits, allunyats de les grans ciutats, quedin sense servei, no preocupa a l'empresa, però sí hauria de preocupar al govern".