El president del Partit Popular català (PPC) de Berga i el Berguedà, Joan Antoni López Noguera (Berga, 1984), ha estat nomenat nou Coordinador Territorial del PPC. D'aquesta manera formarà part del nou equip que liderarà Xavier García Albiol.

Fonts del PP van informar ahir que la incoporació del berguedà Joan Antoni López es va decidir al Congrés Autonòmic del partit, celebrat aquest cap de setmana a l'Hospitalet de Llobregat, i on els populars van escollir el seu nou equip directiu a Catalunya.

Les mateixes fonts van exposar que «les noves designacions tenen tot el suport de la direcció de Catalunya, liderada pel nou president, Xavier García Albiol», que és també president del grup parlamentari popular i que va obtenir el suport del 92% dels compromissaris del partit.

Tal com ja va informar aquest diari el 2014, Joan Antoni López Noguera va assumir la vicesecretaria d'Organització, un càrrec que va obtenir arran d'una remodelació de la cúpula que va fer la llavors presidenta del PP, Alícia Sánchez-Camacho, i va ser una recompensa a la feina feta a Berga.