Una desena de patinadors de la secció de patinatge del CF Sant Salvador han realitzat, recentment, les proves del primer pas de nivell d'aquest 2017. Es tracta d'una competició a nivell interescolar del Barcelonès impulsada pel Consell del Esport Escolar de Barcelona. Anteriorment ja havíem participat representant l'AMPA del CEIP Sant Salvador.

Malgrat dues baixes d'última hora per lesió i malaltia (hi van participar 10 dels 12 patinadors del club) els esportistes van obtenir un bon resultat. Dels 10 participants, 8 d'ells van pasar de nivell: en les categories de pre-benjamí Nivell A, Laia García Plana, en la de Benjamí Nivell A, Ares García del Amo i Patricia Peralta Idañez, en Alevi CEEB2 i CEEB1 Laia Vives Pla, Yasmina El Hauari Pulido i Judit Sánchez Boix i en la última categoria infantil en nivell CEEB1 Laia Riera Perarnau i Mar García del Amo. Segons fonts de l'entitat, la modalitat del patinatge artístic individual "és complicada i els nervis poden jugar una mala passada com el cas del Genís Canudas Comellas, que es presentava per primera vegada i la Carla Nogueras Fierrez, que participava en un dels nivells amb integratius més complicats."

En aquestes proves, els integrants del club han estrenat nou maillot, gràcies al CF Sant Salvador. "El disseny i l'estampació ha estat un procés complicat, però n'estem satisfets perquè representa els colors del nostre club d'una manera original, alegre i única", ha explicat.

El proper objectiu és que alguns dels participants puguin classificar-se a les semifinals del Campionat de Barcelona i poder seguir representant el club i el Consell Esportiu del Berguedà.

Els responsables del club esperen que el projecte segueixi endavant i amb l'èxit de participació tant a nivell de Club com d'Escola. En aquests moments hi ha 13 patinadors dins del club i 22 alumnes d'escola del mateix municipi i d'altres de l'Alt Berguedà com Guardiola de Berguedà, Vallcebre, Bagà i la Pobla de Lillet.