L´alcaldessa de Berga, Montse Venturós, ha explicitat aquest dilluns al matí el suport de l´Ajuntament berguedà als dos nois que van ser agredits dissabte a la matinada davant de la sala La General mentre es feien un petó. En una compareixença davant els mitjans, Venturós ha mostrat la seva ´condemna absolutament enèrgica´ davant d´uns fets que ha valorat d´´aïllats´ en el si de la comunitat berguedana i que, ha afegit, ´no deixarem que quedin impunes´.

En aquest sentit, Venturós ha posat l´Ajuntament a disposició de les dues víctimes per donar-los suport de la manera que estimin convenient. L´alcaldessa berguedana també ha destacat que el govern que encapçala participa des de fa temps en programes per combatre qualsevol tipus de discriminació per motiu de la orientació sexual.

Finalment, la batllessa també ha obert la porta a que l´administració prengui accions legals contra els presumptes agressors dels dos joves, tot i que ha condicionat aquest extrem al fet de veure com evolucionen les investigacions judicials.