L'enèsima avaria al repetidor de la Figuerassa ha deixat Berga orfe de les emissions de l'emissora municipal de ràdio. A hores d'ara no se sap quan es podran escoltar de nou aquestes emissions (des del setembre passat són exclusivament de ràdio fórmula musical, perquè es van deixar d'emetre informatius), ja que el govern de la ciutat ha d'estudiar si ho repara o no, segons ha explicat el regidor de l'àrea Francesc Ribera

L'avaria es va produir divendres passat fruit de la tempesta. Des d'aleshores, per la freqüència dels 107.6 de la FM a la capital berguedana no s'escolten les emissions de Ràdio Berga sinó, per exemple, de Ràdio Sallent, que emet pel mateix dial però des del Bages.

Francesc Ribera ha explicat que a causa de «les freqüents avaries» del repetidor de l'emissora a la muntanya de la Figuerassa «hem de prendre una decisió». La problemàtica s'exposarà en la propera reunió del Consell de Mitjans Audiovisuals del consistori. Aquesta reunió no té data de celebració fixada però segons Ribera serà «imminent». Per tant, no es pot escoltar l'emissora municipal i no se sap fins quan.

Tot això passa mentre el Consell de l'Audiovisual de Catalunya (CA) analitza una denúncia contra l'emissora berguedana.

Ràdio Berga està gestionada per l'empresa Bífidus Produccions des del 2006. El consistori no els va renovar el contracte. Des del novembre del 2012 la gestionen per complir una clàusula que els obliga a fer-ho fins que el consistori l'assumeixi, cosa que l'Ajuntament encara no ha fet.