30 de maig de 2017
30.05.2017
40 Años
40 Años

La popular dibuixant Pilarín Bayés estrena un parc infantil a Puig-reig

30.05.2017 | 08:37
La popular dibuixant Pilarín Bayés estrena un parc infantil a Puig-reig

La popular dibuixant i ninotaire Pilarín Bayés va presidir ahir a la tarda l'estrena d'un parc infantil a la remodelada plaça Nova de Puig-reig. L'espai acull jocs que s'han dissenyat amb les il·lustracions de Bayés i basades en contes populars catalans, en concret en aquest cas el de La Caputxeta vermella. L'acte es va celebrar amb la presència de les autoritats locals i va aplegar desenes de veïns que van voler veure el flamant parc.

Aquets nou servei per al públic infantil s'ha situat en un extrem de la plaça Nova, on el consistori ha invertit 307.000 euros per dur-hi a terme obres de remodelació i agençament. Els treballs han consistit a substituir el malmès paviment i refer els serveis. L'alcalde, Josep Maria Altarriba, ha explicat que ara faltarà posar una barana a la zona sud on s'ubica el parc per evitar riscos de caiguda.

La plaça Nova de Puig-reig acull l'Envelat 2.0, on es duran a terme les activitats a l'aire lliure de la festa major, que va iniciar-se divendres passat i que celebrarà el gros de les activitats el primer cap de setmana de juny.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit