El pavelló de Puig-reig es va omplir, ahir a la tarda, per veure l'espectacle Acompanyats, que va retornar a casa seva la popular formació coral Giovinetto, finalistes de la tercera edició del programa Oh Happy Day, el pianista Sergi Cuenca, l'actual director del musical El Rey León a Madrid, i el músic Daniel Anglès. L'organització va vendre 1.000 entrades per a aquesta cita, un dels moments estrella del programa de la festa major del poble.

L'actuació va anar rodada des del principi, quan els joves van sortir a l'escenari enmig dels sonors aplaudiments del seu públic. Els membres del grup van declarar que estaven «supercontents» de la gran quantitat de persones que van anar al pavelló per veure'ls i escoltar-los, a ells i a Sergi Cuenca i Daniel Anglès. Els Giovinetto i Sergi Cuenca jugaven a casa. I Daniel Anglès una mica també, perquè repetia en una població on ja havia actuat, com ell mateix va recordar en un concert que van farcir d'anècdotes que van fer riure el públic, com quan Anglès va recordar-se de les camises de quadres de Cuenca. O amb moments de complicitat cantant una cançó que agrada molt a la Jana, la filla del pianista, va dir. Era Àguila Negra, de Maria del Mar Bonet. El concert va incloure cançons de teatre musical, versions de pop rock i temes que són un himne com Paraules d'Amor. Els Giovinetto van oferir un parell de peces per animar el públic a ballar i a picar de mans que ja havien interpretat a la tele, van explicar. I ho van aconseguir amb ABC de Jackson Five i Think d'Aretha Franklin.

En acabar, la regidora Alba Santamaria feia un bon balanç dels actes de la festa major, que avui continua, entre d'altres, amb l'actuació de l'orquestra Maravella a les 12 a la plaça de la Creu, on interpretarà sardanes, i a les 6 oferirà un concert al pavelló.