La demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes i els mitjans de comunicació del Berguedà han organitzat, per al proper dimarts 27 de juny, un debat públic amb l'alcaldessa de Berga, Montserrat Venturós.

La dirigent berguedana participarà en una conversa oberta amb els periodistes coincidint amb l'equador del mandat. L'objectiu del debat és que l'alcaldessa pugui retre comptes de la feina feta i respondre les preguntes dels periodistes i també de la ciutadania.

L'acte se celebrarà a la plaça de Sant Joan a partir de les 7 de la tarda. Serà una sessió oberta al públic i a la qual podrà assistir tothom qui ho vulgui. Venturós serà interpel·lada pels periodistes de quatre mitjans amb presència al Berguedà. A banda de Regió7, hi participarà també l'Aquí Berguedà, Televisió del Berguedà, i NacióBerguedà. Els ciutadans que vulguin plantejar alguna qüestió a Venturós, podran fer-ho directament al llarg del debat el proper dimarts, i també poden enviar les preguntes a través del correu catalunyacentral@periodistes.cat o a través de l'adreça dels mitjans. En el cas de Regió7, a l'adreça bergueda @regio7.cat .

La institució i els mitjans de comunicació locals ja van celebrar el 2015 la primera edició d'aquest acte amb l'aleshores alcalde, Juli Gendrau. Pel que fa al mandat actual, aquest serà el tercer debat amb alcaldes promogut pel Col·legi de Periodistes. Ja se n'ha fet un amb l'alcalde d'Igualada, Marc Castells, i amb el de Manresa, Valentí Junyent.