28 de juny de 2017
28.06.2017
40 Años
40 Años

Berga amplia el programa d'activitats gratuïtes a l'estiu a les piscines municipals

28.06.2017 | 08:27
Presentació de la campanya «Salut a l´estiu»

Per segon any consecutiu, l'Ajuntament de Berga ofereix -en col.laboració amb centres esportius de la ciutat-, un programa d'activitat esportives gratuïtes, que tindran lloc des del 3 de juliol fins al 31 d'agost a les piscines municipals.

Enguany la campanya, que porta per lema «Salut a l'estiu», proposarà fer activitats cada dia perquè hi ha més centres que hi participen que l'estiu passat. Així, estarà actiu de dilluns a divendres en sessions de matí i tarda. Els ciutadans podran exercitar-se practicant algunes d'aquestes modalitats: zumba, ioga, pilates, aiguagim, cardioboxing o iniciar-se en arts marcials, entre d'altres. Els centres que hi participen enguany són l'Alter Sport, El Tossalat i també el Centre Esportiu d'Estètica Corporal.

La presentació de «Salut a l'estiu» ha servit per visualitzar el traspàs de la regidoria d'Esports, que fins ara ha ocupat Mònica Garcia i que des d'ara és responsabilitat del nou regidor del govern de la CUP: Iván Sánchez. Les piscines municipals de Berga han inciat la campanya aquest cap de setmana. Romandran obertes fins a l'11 de setembre.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

Enllaços recomanats: Premis cinema