Treballadors del Consell Comarcal del Berguedà han fet un minut de silenci aquest matí, davant de l'edifici de l'ens, a la plaça d'Europa de Berga, en record del seu company Albert Cano Rubio de 41 anys d'edat que va morir de forma sobtada aquest dimarts. Al minut de silenci hi han participat el president David Font i altres consellers així com també Josep Rull, conseller de Territori i Sostenibilitat.

El Consell Comarcal informa a la seva pàgina web que Albert Cano treballava a l´àrea informàtica.Va començar a treballar a l'ens l'any 2011. En el mateix escrit es fa avinent el condol per la pèrdua."Des de la institució del Consell Comarcal del Berguedà i tots els seus companys de feina volem enviar una forta abraçada a la família i als amics en aquests moments difícils. Descansa en pau, Albert."

La sala de vetlles per Albert Cano Rubio romandrà oberta a la sala 2 de la Funerària Ferran de Berga dijous 3 d'agost des de les 10 del matí fins a les 8 del vespre i el divendres dia 4 des de les 9 a les 11 del matí. La cerimònia de comiat tindrà lloc el divendres dia 4 d'agost a les 12 del migdia a la parròquia de Borredà.