Dues persones van resultat ferides de gravetat la matinada de diumenge en dos accidents que van tenir lloc, a Bagà i a la Pobla de Claramunt, amb poc menys d'una hora i mitja de diferència.

El primer dels sinistres va produir-se a 1/4 de 2, quan un cotxe i una moto van xocar frontalment a Bagà, al punt quilomètric 117 de la carretera C-16, en sentit nord. Com a resultat de l'accident el conductor de la motocicleta va resultar ferit greu i traslladat a l'hospital de Sant Bernabé de Berga. Fins al lloc dels fets s'hi van desplaçar diverses dotacions dels cossos d'emergències, que van immobilitzar el motorista fins l'arribada de l'ambulància.

Una hora i mitja més tard, quan faltaven uns deu minuts per les 3 de la matinada, va produir-se el segon accident, en aquest cas a la Pobla de Claramunt, al quilòmetre 5 de la carretera C-224. Per causes que es desconeixen un vehicle va sortir de la via i, a conseqüència de l'impacte, el conductor del cotxe va resultar ferit de gravetat. El sinistre va mobilitzar 2 dotacions dels Mossos d'Esquadra i 3 dels serveis d'emergència, que van traslladar el ferit fins a l'hospital de Bellvitge.