27 de setembre de 2017
27.09.2017
40 Años
40 Años

Dimiteix Maria Antònia Ortega, presidenta de l'Associació de Veïns de la Valldan

Abandona el càrrec però assegura que continuarà treballant pel districte com a regidora al consistori

05.10.2017 | 13:34
Antònia Ortega

Maria Antònia Ortega, presidenta de l'Associació de Veïns de la Valldan, ha dimitit del seu càrrec. Així ho ha anunciat ella mateixa a través d'un comunicat fet públic aquest dimecres on no aclareix el motiu de la seva dimissió.

"Soc de l'opinió que sempre cal donar pas a possibles noves propostes si aquestes han de fer avançar un projecte", ha dit "per tant, molta sort i encerts a qui n´agafi el relleu", ha afegit.

En el mateix comunicat, Ortega, que també és regidora del grup de CiU al consistori berguedà des d'aquest mandat, ha valorat molt positivament "l'oportunitat que se'm va donar de treballar per a tots els veïns de la Valldan", i ha destacat que el seu objectiu "ha estat i és el de treballar per tal que la Valldan i els seus veïns i veïnes se sentin orgullosos del seu poble i conjuntament puguem aconseguir millorar-lo treballant de costat i colze a colze actuant amb esforç, constància, tenacitat i implicació. Espero haver estat a l'alçada".

Tot i que abandona el càrrec, ha volgut reiterar que manté el seu "compromís envers tots els veïns de la Valldan". Ha assegurat que "com a regidora del districte a l'Ajuntament de Berga continuaré treballant en tot allò que necessitin tant els veïns com la nova junta que sorgeixi de les properes eleccions".

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit