Carles Punyet ha estat el guanyador del primer premi de l'onzè Concurs de Fotografia del Berguedà "Memorial Joan Ribera i Fornells". Aquest 2017, la participació ha crescut notablement respecte l'any anterior. El 2016 es van presentar 68 obres mentre que, enguany, se n'han presentat 100.

L'acte de lliurament dels guardons va tenir lloc dimecres al monestir de Sant Llorenç a Guardiola de Berguedà.

El tema del concurs és el Berguedà, en qualsevol dels seus aspectes, considerant especialment les imatges que transmeten alguns dels seus trets característics. Atenent la naturalesa guardiolenca de Joan Ribera i Fornells, l'Ajuntament de Guardiola de Berguedà atorga també un premi a la millor fotografia captada dins el seu terme municipal.

El segon premi ha estat per a Josep Pont i Roca i els accèssits per a Maria Victòria Planas Salvador i Maria Carme Santaeulària Armengou. El premi Guardiola de Berguedà per a Jordi Rusiñol Rosell i el corresponent accèssit per a Josep Molist i Vilanova

L'acte va tenir la presència de l'alcalde de Guardiola de Berguedà i alhora conseller comarcal, Josep Lara; de la consellera comarcal de Cultura, Anna Maria Serra, del regidor de Cultura de Guardiola de Berguedà, Boris Lapuerta i de Maria Victòria Ribera, representant la família Ribera-Fornells. Un cop lliurats els premis, el batlle guardiolenc va pronunciar la fórmula de convocatòria del Concurs de Fotografia per a l'any vinent, que en serà la dotzena edició. Per cloure l'acte, es van fer dues projeccions inèdites obra de Joan Ribera: "Retir efímer" i "Memòria de Guardiola de Berguedà".