El PSC del Berguedà denunciarà davant de la fiscalia les pintades que han aparegut en els darrers dies amb insults i crítiques en contra del partit. Així ho ha explicat a Regió7 el primer secretari de la formació al Berguedà, Joan Torra, després que aquest matí de divendres s'hagin trobat amb una pintada a la persiana del local dels socialistes a Berga, que se suma a d'altres pintades que han aparegut en els darrers dies: una en una paret a peu de la C-26 entre Berga i Vilada; i l'altra, sota el viaducte de la C-16 a l'encreuament cap a Vilada, que en aquest cas feia referència a la figura de Joan Roma, alcalde socialista de Borredà, i que ja ha estat esborrada pel servei de carreteres.

El primer secretari del PSC a la comarca ha explicat que es presentarà una denúncia davant de la fiscalia per part dels serveis jurídics del partit, després de la decisió presa des de l'executiva de la federació fa uns dies que "tota acció en contra del partit seria denunciada i investigada per entendre que va en contra del sistema de llibertats i democràcia que sempre el PSC ha defensat i defensarà".

Torra ha lamentat aquestes actituds "incíviques i intolerants" d'una minoria que "lamentablement n'hi ha a tot arreu". El primer secretari, però, n'ha volgut treure ferro i ha assegurat que "és absurd que es titlli de feixista el PSC, quan hi ha hagut un esforç en les darreres setmanes per evitar arribar en la situació que ara es troba el país".