06 de desembre de 2017
06.12.2017
40 Años
40 Años

L'ens comarcal inverteix 58.000 euros a reorganitzar la seva seu per guanyar espai

Les obres a la primera planta es preveu que estiguin enllestides aquesta setmana

06.12.2017 | 00:12

El Consell Comarcal està reorganitzant la zona de despatxos actual de la primera planta que dóna a la plaça d'Europa per poder acollir més personal. La falta d'espai ha fet que els dirigents del Consell s'hagin hagut d'esforçar per trobar solucions «imaginatives» per aquesta problemàtica que no supossessin dispersar els serveis en diferents ubicacions i locals, segons ha dit el president de l'ens, David Font.

Els operaris acabaran aquesta setmana les feines per reconvertir sis despatxos on treballaven sis persones en un espai obert que ha de permetre acollir fins a 16 professionals. Font ha explicat que s'aconseguirà traient les separacions dels despatxos. Les noves zones de treball tindran capacitat per a quatre persones cadascuna i només estaran separades per armaris. Les obres que s'enllestiran aquesta setmana tenen un cost de 58.000 euros i han de permetre guanyar espai i agrupar els treballadors per àrees. També es convertiran tres despatxos en sales de reunions.

El president comarcal ha indicat que aquesta és la primera fase d'ampliació però que de cara al 2018 hi haurà una altra fase.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.