07 de desembre de 2017
07.12.2017
40 Años
40 Años

El barri de la Font del Ros de Berga organitza un concurs de balcons guarnits per Nadal

Els premis es lliuraran el 17 de desembre després de la cantada de nadales i la festa del tió

16.12.2017 | 07:10
La festa se celebrarà a la plaça gran del barri

L'Associació de Veïns de la Font del Ros de Berga vol dinamitzar el barri durant les festes de Nadal. És per això que ha organitzat algunes propostes amb l'objectiu de fer ambient i celebrar el Nadal.

L'entitat veïnal ha decidit organitzar un concurs de balcons guarnits. Un jurat format per una estudiant d'assessoria d'imatge corporativa i per membres de la junta de l'associació passejaran pels carrers del barri per valorar tots els balcons engalanats amb motius nadalencs. Segons han explicat fonts de l'entitat, no cal fer cap inscripció prèvia, ja que tots els balcons que estiguin guarnits entren directament al certamen.

El millor balcó de la Font del Ros es donarà a conèixer el 17 de desembre a partir de les 12 del migdia, a la festa de Nadal que s'ha organitzat a al plaça gran del barri. En aquest mateix acte s'estrenarà en públic la coral que s'ha muntat des de l'associació veïnal, que interpretaran algunes nadales. També hi participarà la Coral Infantil Xerics. Durant la celebració, els més menuts podran fer cagar el tió.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.