Melcior, Gaspar i Baltasar faran una ofrena al naixement dels Pastorets de l'Agrupació Teatral La Farsa. Per primer cop, els Reis d'Orient participaran, de manera simbòlica, en una de les funcions de l'espectacle nadalenc de l'entitat berguedana.

Serà en la darrera escena del muntatge, al portal de Betlem, i en una única ocasió: en la representació d'avui dissabte, 6 de gener, coincidint amb el dia de Reis.

Segons han explicat fonts de La Farsa, es tracta d'un esdeveniment «excepcional» i que «en principi únicament tindrà lloc aquest any», tenint en compte que el dia de Reis hi ha funció. La presència de Ses Majestats a l'escenari serà únicament al final de la representació. «A la darrera escena, els Reis faran una ofrena al nen Jesús i, posteriorment, per aprofitar la seva visita, un cop finalitzada la funció, també saludaran i lliuraran un petit obsequi als infants que ho vulguin», han dit.

Per animar els espectadors a sortir de casa i anar al teatre aquesta tarda de Reis, La Farsa ha decidit fer un descompte substancial a l'entrada per als menors de 12 anys i el preu serà de 3 euros.

La darrera funció de la temporada d'enguany serà demà, diumenge, on Ferran Pujols actuarà de Satan per darrer cop, després de disset anys de fer aquest paper.