11 de gener de 2018
11.01.2018
40 Años
40 Años

El FeMAP obre la votació popular per escollir el cartell de l'edició d'enguany

Els interessats poden escollir les tres millors propostes que se sumaran a la tria d'un comitè tècnic

18.01.2018 | 13:29
Cartell de l´any passat

El Festival de Música Antiga dels Pirineus (FeMAP) ha obert la votació popular perquè la ciutadania participi, fins el proper 22 de gener, en el procés de selecció del cartell del festival per a l´edició del 2018. D´aquesta manera, qui ho vulgui podrà escollir les tres millors propostes, que se sumaran a les tres que elegirà un comitè tècnic format per l´Associació FeMAP i representants dels municipis participants en aquesta nova edició.

De les sis propostes finals de cartell, un jurat d´especialistes decidirà el cartell guanyador, tenint en compte criteris d'originalitat, composició, impacte visual, claredat del missatge i ús d´elements relacionats amb el territori pirinenc, la seva cultura i la seva iconografia. El premi serà de 2.000 euros, i el cartell guanyador es farà públic a partir del 29 de gener. Des del 23 de gener, però, es donaran a conèixer les propostes finalistes.

Per votar, cal entrar a http://www.femap.cat/votacions i triar fins a un màxim de tres cartells diferents. En aquest cas, no es pot concedir més d´un vot a un mateix cartell.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

Enllaços recomanats: Premis cinema