12 de febrer de 2018
12.02.2018
40 Años
40 Años

Gironella augmenta el conveni d'acolliment social amb la Fundació Residència Sant Roc

En els darrers cinc anys el consistori hi ha destinat 90.000 euros

16.02.2018 | 12:09
Renovació del conveni

L'Ajuntament de Gironella i la Fundació Residència Sant Roc han renovat i ampliat conveni de col·laboració que contempla facilitar l'accés a la residencia als vilatans de Gironella, vigent des de l'any 2003. El consistori ha pogut col·laborar des de llavors amb la Fundació ja que disposa de la competència de gestionar ajuts econòmics d'allotjament residencial diürn temporal o estades en habitatges tutelats a persones grans.

La regidora d'atenció a les persones, Teresa Terricabres, afirma en un comunicat que aquesta col·laboració garanteix que els gironellencs puguin disposar d'aquest servei. Segons la regidora aquesta col·laboració complementa les ajudes per obtenir una plaça pública a la residència a través de la Generalitat. Terricabres valora molt positivament aquesta col·laboració ja que des del 2003 se n'han beneficiat unes 20 persones, i en els últims 5 anys l'ajuntament hi ha destinat aproximadament 90.000 euros.

La iniciativa, "pionera en aquest àmbit" segons fonts municipals, contempla ajuts econòmics destinats a aquelles persones en situació de màxima necessitat i dependència, que després d'un informe tècnic valoratiu de l'Equip Bàsic d'Atenció Social (EBAS), compleixen els requisits necessaris per ser-ne beneficiaris.

Enguany, el consistori hi destina uns 25.000 euros, que juntament amb l'aportació econòmica de la Fundació Sant Roc, l'ajut pot arribar a cobrir el 100% de la quota del servei.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema