28 de febrer de 2018
28.02.2018
40 Años
40 Años

L'Ajuntament de Berga demana que s'eviti l'ús dels vehicles per les dificultats de mobilitat per la nevada

Tanquen els dos instituts de la ciutats per la falta d'assistència d'alumnes a causa de la neu

28.02.2018 | 10:32
Els accessos a l´Escola Municipal de Música de berga, que avui ha tancat portes.

L'Ajuntament de Berga demana la ciutadania que s'eviti l'ús dels vehicles particulars atès que "la nevada fa que se circuli amb dificultat a tota la ciutat" segons ha informant el govern local a través de twitter.  "Per aquest motiu el consistori demana  "evitar l'ús del vehicle i els desplaçaments innecessaris. " I recomana que si malgrat això s'agafa el vehicle "cal fer-ho amb la màxima precaució i les mesures de seguí erta adients a la conducció amb gel i neu".

El consistori està treballant en la neteja de les principals vies de circulació de la capital berguedana amb 4 vehicles llevaneu, 1 vehicles d'entesa de funden ets i 4 equips de neteja manual. Dimarts es van escampar 8 tones de sal.

Des de dimarts hi ha distribuïts per tota la ciutat 14 contenidors de sal  a disposició dels veïns perquè l'utilitzem quan els faci falta. Aquestes mesures s'inclouen dins del Pla d'Acció Municipal en cas de nevades que es va activar dimarts i que preveu la mobilització de diferenst efectius.

D'altra banda el consistori ha informat que el Servei d'Atenció Domiciliària (SAD) i el servei d'àpats a domicili es mantenen actius "amb el suport de Protecció civil".

El servei de bus urbà està suspès tal i com ja ha anat informant aquest diari.

Instituts tancats

L'Institut  Guillem de Berguedà i la Secció d'Institut Serra de Noet de Berga  "han comunicat que tanquen per la manca d'asssitència d'alumnes a causa de la nevada".   L'Escola Municipal de Música de Berga ha anunciat que les seves classes romanen suspeses fins a les 15 hores d'avui i que informaran durant el matí en funció de com evolucioni la nevada.   Les escoles de Santa Eulàlia i Vedruna i de la Valldan han anunciat que han anul·lat les activitats extraescolars.
També s'han suspès els camins escolars.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.