Impulsant la promoció internacional del Berguedà, l´àrea de turisme de l´Agència de Desenvolupament del Berguedà va participar a la nova edició de la "Fiets en Wandelbeurs" la popular fira de bicicleta i senderisme que dona el tret de sortida a la temporada de cicloturisme, celebrada a la ciutat holandesa d´Utrech el passat cap de setmana 2, 3 i 4 de març; cobrint l´espai de Pirineus en l´estand de Catalunya.

Un total de 41.000 visitants van poder descobrir les últimes tendències relacionades amb el món de la bicicleta i el senderisme, prenent bona nota dels darrers desenvolupaments en el camp de la roba, accessoris per la bici i la nutrició esportiva.

El funcionament i la dinàmica social que genera aquesta fira és significativament diferent a les fires convencionals a les que estem acostumats a la nostra terra. En aquest espai els visitants assisteixen i participen de diferents activitats i conferències que ofereix la fira, al llarg de tot el dia, esdevenint la fira mateix una activitat en si, on famílies i persones a nivell individual van a passar tot el dia en aquesta fira.