El darrer cap de setmana de març «Gironella s'omple de fira». Així ho ha explicat la regidora de Promoció Econòmica gironellenca Maria Àngels Sallés que aquest dilluns ha presentat el certamen. I ho ha fet davant d'un cotxe d'època propietat del mecànic local Josep Codina perquè el certamen celebrarà els deu anys de la trobada de cotxes d'època, amb sortida a la plaça Pi i Maragall on s'ha fet la presentació.

La mostra iniciarà el seu camí dissabte 24 a la tarda amb l'entrega dels premis dels concurs de dibuix escolar, certamen en el que hi participen les tres escoles de primària del poble i els alumnes de primer i segon d'ESO. A la tarda s'obriran les portes del Local del Blat que acollirà la 23 edició dels estands que hi munten els comerços locals. Enguany hi exposaran els seus productes 14 establiments comercials. A la plaça de l'Estació hi haurà paradetes i atraccions.

El dia fort de la mostra serà diumenge amb la desena edició de la trobada de cotxes clàssics a cura de l'Escuderia Gironella i el Casal de la Gent Gran La Llar. I des de les 10 del matí l'Avinguda de Catalunya serà l'epicentre de la Fira del Motor amb al presència de 10 concessionaris de vehicles. «Gironella serà un gran aparador de cotxes i el comerç» ha exposat Sallés.

A banda hi haurà els expositors al Local del Blat amb desfilades de moda i perruqueria i actuacions musicals i les parades d'artesania i d'agroalimentació, el tornig d'escacas i la batucada verda de l'escola Fedac. També, com ja és costum, els Castellers de Berga faran la seva primer actuació de la temporada a la vila gironellenca enguany amb els picapolls de la Gavarresa

A més, es farà la promoció del comerç local que s'afegeix a la Setmana del Comerç amb el lliurament de bosses i el sorteig d'un cap de setmana

Maria Àngels Sallés ha destacat que a la mostra gironellenca «hi ha de tot, comerç, motor i estands»