10 de abril de 2018
10.04.2018
40 Años
40 Años

L'ajuntament de Berga es lleva sense els llaços grocs, l'estelada i la pancarta a favor dels presos

L'alcaldessa Montse Venturós anuncia que aquesta tarda es tornarà a penjar la bandera i la resta de símbols

10.04.2018 | 13:09

L'edifici de l'ajuntament de Berga s'ha llevat aquest dimarts al matí sense els llaços grocs que penjaven de les columnes, la pancarta reclamanat "llibertat presos polítics", ni l'estelada.

Segons ha denunciat la mateixa alcaldessa, Montse Venturós, a través del seu compte de Twitter ha estat "l'espanyolisme" qui ha retirat aquests elements. Venturós completa el tuit assenyalant que "no recorden que som un poble determinat, que no defallirem, no acatarem, no callarem, no obviarem. Hi serem. Dempeus, amb dignitat i el cap ben alt. Fins la victòria!".

Venturós ha confirmat a Regió7 que aquesta mateixa tarda de dimarts es tornarà a penjar la bandera estelada i la resta de símbols que han estat retirats. Serà en l'acte que cada dia a les 7 té lloc a la plaça de Sant Pere, davant de l'Ajuntament, per reclamar la llibertat dels presos polítics. Ha recordat que setze dels disset regidors que formen el plenari municipal estan d'acord en mantenir l'estelada "fins que no acabi la situació excepcional que viu el país" i s'assoleixi la independència tal i com es va aprovar el desembre del 2012 per ple.

L'alcaldessa ha lamentat els fets i ha avançat que properament està previst estudiar, amb la resta de regidors de govern i dels grups a l'oposició, la possibilitat de prendre mesures legals, així com també de parlar d'accions per evitar que es repeteixin aquests actes vandàlics, que a hores d'ara, es desconeix qui n'és el responsable.Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus.