L'Escola Oficial d'Idiomes del Berguedà ha iniciat els actes de la tercera edició de la Setmana de la llengua francesa i de la francofonia amb l'objectiu de promoure la descoberta d'altres realitats amb la parla francesa com a punt de partida.

Després d'una primera activitat la setmana passada, les propostes continuen aquest dimarts a partir de 2/4 de 7 a la seu de l'EOI amb una xerrada sobre el continent africà a càrrec de Jean Bosco Botsho, llicenciat en Ciències Polítiques i Dret. Les activitats seguiran divendres al Teatre Municipal de Berga amb l'actuació de Núria Cols i David Martell, que presentaran l'espectacle Boulevard de la chanson française per retre homenatge a la cançó francesa. S'iniciarà a 2/4 de 10 i les entrades es podran comprar el mateix dia del concert o de manera anticipada a www.tincticket.com. Costaran 5 euros per als alumnes de l'EOI i 10 euros per al públic general.

La setmana vinent, el 24 d'abril, la biblioteca del centre acollirà la representació de textos teatrals en francès a càrrec dels alumnes de l'escola. El mateix dia, a partir de 2/4 de 9, al Teatre Patronat de Berga es projectarà la pel·lícula Mal de pierres, de Nicole Garcia. En acabar hi haurà un tast de plats i vins francesos.