17 de abril de 2018
17.04.2018
40 Años
40 Años

La Residència Sant Bernabé de Berga posa en marxa un blog

El web vol informar de l'activitat al centre i aportar informació a la gent gran i als seus cuidadors

17.04.2018 | 13:09
Captura del nou blog

La Residència Sant Bernabé de Berga ha posat en marxa un blog, des del qual s´expliquen les activitats que es porten a terme al centre i s´ofereix informació útil per a totes aquelles famílies amb gent gran a casa. El blog s´ha obert coincidint amb el divuitè aniversari de la residència que es va celebrar la setmana passada. L´adreça per accedir-hi és www.residenciasantbernabe.org.

En aquests moments ja hi ha publicats diversos articles sobre l´activitat més recent del centre, com els actes de celebració de l´aniversari, la cantada de caramelles, la instal·lació de la decoració de primavera o les sessions de teràpia assistida amb animals. Pel que fa a informació de servei, el blog compta amb un apartat d´articles on es parla de dependència, demències, parkinson o com cuidar els cuidadors. Aquesta secció s´anirà completant amb altres informacions de servei.

El blog de la Residència està pensat tant per als familiars de les persones grans que hi viuen com per al conjunt de la població. En aquest sentit, el blog pretén esdevenir una font d´informació dinàmica i fiable sobre temes d´envelliment, gent gran i dependència a la comarca del Berguedà.

Compartir a Twitter
Compartir a Facebook
Quan serà Patum 2018

La Patum 2018

Tot sobre la festa de Corpus. 

 

L'últim El més llegit
Enllaços recomanats: Premis cinema