Berga celebra una concorreguda Fira de Maig malgrat el canvi de data de la mostra multisectorial que tradicionalment ha estat l'1 de maig. Enguany la coincidència amb un pont i el fet que aquest dia fos entre setmana i que per tant la fira hagués hagut de ser un sol dia, va fer decidir la regidoria de Promoció Econòmica a plantejar celebrar una fira de dos dies el cap de setmana immediatament següent a l'1 de maig. L'objectiu dinamitzar la mostra i que els expositors traguessin el màxim profit de la seva inversió.

El certamen que lloc des de la plaça Viladomat i fins el passeig Vila de Casserres passant pel passeig de la Indústria i entorns, a l'aire lliure, viu pendent de la meteorologia.Està registrant una bona afluència de visitants.

Enguany l'eix conductors del certamen és la història de la industrialització berguedana i els visitants poden gaudir d'una exposició de l'activitat de la mineria del carbó, el ciment portland i el tèxtil així com accions teatralitzades, espectacles infantils, musicals i dels centres gimnàstics berguedans. La mostra durarà tot el cap de setmana