La tercera Vieer Fest va tenir molta cervesa artesana i també aigua en forma de ruixats al llarg del dia. La mostra que serveix per difondre les cerveses artesanes i els productes locals cada any en un entorn patrimonial singular de Puig-reig ja s'havia ajornat a l'abril. I es va programar per a ahir. Però aquest diumenge va fer el temps típic d'un dia de primavera. La jornada es va estrenar plovent i al llarg del dia va anar parant o plovisquejant segon les hores. Però hi va haver Vieer Fest i gatzara i gent amb ganes de tastar la proposta d'un certamen que amalgama cervesa, gastronomia, productes agroalimentaris, música i patrimoni per seduir els nombrosos visitants que al llarg del dia van fer cap a l'antiga colònia de Cal Marçal.

El primer que albirava el visitant en arribar al recinte fabril -recorden aquella sèrie de Tv3 basada en el llibre de Sílvia Alcàntara Olor de Colònia i la imatge de treballadors entrant a la fàbrica? Doncs es va rodar aquí- era una llarga cua. Per què? Ahir, el senyor Viladomiu, l'amo del complex, va obrir les portes a l'antiga fàbrica Industrial Puig-reig SA.

Qui va preferir gaudir de la cervesa i menjar ho va poder fer. Francesc Bertran, membre de l'organització, deia satisfet que, malgrat els entrebancs generats per la pluja i alguns canvis, s'havia pogut fer una mostra reeixida.