Amb un llarg aplaudiment i al crit de «No estàs sola!». Així va ser rebuda Montse Venturós al matí en arribar davant dels jutjats de Manresa, on l'esperaven un centenar de persones. Venturós, que es va emocionar visiblement per les mostres de suport, va arribar acompanyada de tots els regidors de la CUP de Berga, del seu advocat, Benet Salellas, i de l'exalcalde Juli Gendrau (PDeCAT), que havia de declarar a l'interior del jutjat com a testimoni aportat per la defensa.

Entre les persones concentrades, hi havia molts veïns de Berga, a més a més de membres de la CUP i de la plataforma Democràcia vs. Tribunals. També hi havia els exalcaldes de Berga Agustí Fer-rer i Josep Xoy.

A Manresa, també hi van acudir els diputats al Parlament Vidal Aragonès (CUP) i Francesc de Dalmases (JxCat), a més a més del regidor de Guanyem Badalona José Téllez i l'alcalde de Prats de Lluçanès, Isaac Peraire (ERC).

Per part bagenca, es va poder veure els regidors manresans de la CUP Jordi Masdeu i Jordi Garcés; el primer tinent d'alcalde de Manresa d'ERC, Marc Aloy; i el regidor d'ERC a Sant Joan Jordi Pesarrodona.