L'escola Santa Eulàlia de Berga ha inaugurat la font del pati que han arranjat joves del centre i gent gran del casal cívic de Berga. L'acte s'emmarca dins dels actes de celebració de la finalització del curs lectiu del centre. Es tracta d'una font que estava malmesa i que ha estat renovada gràcies a un projecte conjunt desenvolupat pels nens i nenes de l'escola i els usuaris del Casal Cívic de Berga.

Els treballs han consistit en la substitució de l'enrajolat de la part frontal de la font. Els escolars s'han ocupat d'elaborar el disseny de les rajoles, mentre que els alumnes del taller de ceràmica del Casal Cívic s'han encarregat de plasmar el disseny i de coure les peces que formen el mosaic frontal de la font. El disseny està format per nou peces que contenen diverses formes geomètriques en què es combinen diferents tonalitats de color blau, verd, groc i vermell. Els membres de la brigada municipal s'han ocupat de col·locar les rajoles i així s'ha completat l'agençament de la font.

La directora de l'escola Santa Eulàlia, Betlem Guillén, i el regidor d'Educació de l'Ajuntament de Berga, Eloi Escútia, han valorat positivament la iniciativa esmentada. Així mateix aposten per repetir aquest tipus de col·laboració intergeneracional en properes ocasions per tal de «promoure el treball en xarxa i fer que petits i grans puguin compartir coneixements i experiències».